lauantai 22. kesäkuuta 2013

Uusia ystäviä..

Lumikki ylempänä ja alempana Tuhmikki


Ensimmäistä kertaa pääsen kirjoittamaan, alkuhan on ollut lähinnä vain kuvia.

Sipsi ja Naksu saivat perjantaina uudet ystävät Tampereelta. Sokeriorava pienokaiset "Tuhkimo" eli "Tuhmikki" ja Lumikin. Nämä kaksi nuorta naarasta ovat aitoja suomalaisia kotikasvatteja. Matkat sujuivat moitteetta ja jo matkalla huomasi näiden neitien eroavaisuuksia. Tuhmikki alkoi nimittäin kiljua saman tien, jos kuljetus kopan reijistä kurkki, kun taas lumikki vain nukkui tyytyväisenä pesäpussissa.
No tämä kotiuttaminen ei nyt sitten mennytkään, kuin strömssöössä. Sipsi ei voinut ymmärtää mitä nämä kääpiöt oikein olivat ja vielä enemmän ihmeissään siitä, olisiko niiden tarkoitus muuttaa samaan häkkiin asumaan. Naksu, joka on yleensä se pomppiva riiviö, jätti koko tutustumisen Sipsille ja katsoi vain yläoksilla näitä ihmeissään. Tuhmikki hyppäsikin heti boxista näiden kahden reviirille, josta sitten alkoi keskinäinen kähinä. Se hyvä puoli mikä tällaisessa iso ovisessa vaatekaapissa on, että pääsin puuttumaan tilanteeseen saman tien. No sen suurimpia epäröimättä, laitoin pojat niiden vanhaan lintuhäkkiin ja pienokaiset tähän isompaan loossiin lepäämään.

Nyt aloitan totuttelun päivä kerrallaan, erilaisia metodeita on monia ja palaan kyllä kertomaan mikä niistä tehosi parhaiten! :)

Lumikki
Tuhmikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti