lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kotia etsitään. (Koti löydetty)

Viuhti
Tiuhti




















Myydään vain yhdessä samaan, vastuuntuntoiseen ja lajiin perehtyneeseen kotiin. Kaupan siis kaksi uros poikasta, joita on käsitelty lähes päivittäin. Näiden kahden vanhemmat ovat myös hyvin käsi kesyjä ja rauhallisia yksilöitä. Luovutus 1.8, mutta näihin veijareihin saa ja pitääkin tulla tutustumaan ennakkoon.

HP 350 euroa yhteensä.

Yhteydenotot sähköpostitse; finmmp@gmail.com

Edit// Koti jo löydetty!

8 kommenttia:

  1. Hankinnan päätös on viellä täysin vaiheessa(muitten perheen jäsenien osalta),mutta sitä koskien olisin kiinnostunut siitä että onko häkin jossa sokruja pidetään pakko olla korkealaatuinen epoxy päällystetty häkki kun niitä ei suomessa ole saatavilla ja kuljetus jenkeistä on varsin hankalaa. Sitten vielä että onko 350 euroa kokonaishinta molemmille veijareille ja kyllä,olen tässä viimesen parin päivä aikana selvittänyt niin tarkasti kuin olen onnistunut kaiken mahdollisen sokerioravien rekisteröintiä,ruokavaliota,käsittelyä ja kaikkea mahdollista koskien. Koira on toisessa kodissa minne on suunnitelty näitä eläimiä ja hamsteristakin on kokemusta.

    VastaaPoista
  2. Ei ole hetken villitys vaan olen jo kauan hamsterin kuoleman jälkeen halunnut siirtyä vaativampaan ja erityisesti palkitsevampaan eläimeen(tätäkin lajia olen tutkiskellut aikasemmin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mielellään kannattaa satsata korkea laatuiseen häkkiin, sillä orivien kiivetessä pitkin pinnoja aiheuttaa virtsa helposti halvemmissa ruostumista yms joka ei ole eläimelle hyväksi. Kannattaa myös muistaa, että sokruille ei riitä hamsterin häkki vaan sen täytyy olla reilusti isompi.
      Minulla on itselläni juuri tällainen ovh 400e häkki ja voin myydä sen poikasten mukaan sopu hintaan noin 80euroa.
      poikasten yhteishinta on 350euroa, enkä myy heitä erikseen. :)

      Yt. Michela Kärkkäinem

      Poista
  3. Tiedän kyllä kaikki eläinten tarpeet,kysymys koskikin erityisesti pinnoitteen korkealaatuisuutta kun siittä on harrastajilla ja eläinlääkäreillä kaikilla ollut kiistaa keskenään. Ja mahtavaa että saa laatuhäkin veljesten mukana :D PS:olen veljeni kanssa yhteisiksi lemmikeiksi niitä ostamassa,eihän tässä ole mitään ongelmia (kesyntymisen suhteen jne)?

    VastaaPoista
  4. Ja olisi kiva näin ennen edes varmuutta hankinnasta tietää,että onko suomessa(mieluiten stadin aluella tai täällä päin) eläinlääkäriä,joka voi tarvittaessa leikata sokruja tai hoitaa muita terveys ongelmia ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin monta kuin on tekijää niin löytyy tapojakin. Kyllä pinnojen materiaalilla on väliä juurikin sen takia, koska oravat kiipeävät niitä pitkin. Sokrut tottuvat niihin ihmisiin, jotka niitä usein käsittelevät. Ei ole siis väliä onko yksi vai kaksi, jos kumpikin hoitavat niitä saman verran. Kannattaa nyt kuitenkin muistaa, että Sokrut ovat erittäin pitkä ikäisiä noin 8 vuotta, eikä niitä saa erottaa aikuisina toisistan. Olette ilmeisesti ala ikäisiä, niin mitäpä tapahtuu sitten jos teistä toinen haluaakin muuttaa esimerkiksi pois kotoa? Kumpi ottaa silloin sokrut vastuulleen yms.
      Helsingin alueella löytyy muutamakin eksoottisiin eläimiin erikoistunut klinikka, mutta itselläni ei ole ollut ikinä ollut kyllä tarvetta.

      Tarkemmat kyselyt voi laittaa minulle sähköpostitse finmmp@gmail.com tai soittaa suoraan puhelimitse 0445251329, vastaan vain aikuisten yhteydenottoihin.

      Poista
  5. Kiitos vastauksista,otamme varmasti yhteyttä jos päätämme hankkia sokerioravat.Ja itse hoidan vaikka molempia oravia jos/kun se on tarpeellista (roka ja käsittely ynnä muuhan hoituu samalla)

    VastaaPoista
  6. Hei, olen ajatellut, että hankisin sokerioravan mutta jos ne sairastuvat niin onko suommessa sellaisia eläinlääkäreitä jotka voivat hoitaa niitä?

    VastaaPoista